U bent hier

In de kijker

VOICE-project in de sportsector

Naar aanleiding van getuigenissen over grensoverschrijdend gedrag in de sportsector ontstond het VOICE-project. Dit Europees project verzamelt en analyseert deze getuigenissen, en formuleert op basis hiervan beleidsaanbevelingen voor een sterker preventiebeleid. Binnen enkele maanden loopt het project af. Hoe wil minister Philippe Muyters het werk van dit project voortzetten? Zal hij een alternatief uitwerken? Welke acties heeft hij reeds ondernomen op basis van de werkzaamheden van het VOICE-project?

Video

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.