U bent hier

Vergadering

vrijdag 23 maart 2018, 9.30u - Zaal Antoon Van Dyck

Voorzitter

Wijzigingen

Op zoek naar de definitieve versie?

geschrapt
Hoorzitting over grensoverschrijdend gedrag en onderwijs met:
- An Victoir, Preventieve Gezondheidszorg VCLB, namens de CLB-internettensamenwerkingscel
- Conny Devolder, voorzitter, en Marlies Van Guyse, Omer Van den Bergh en Godelieve Laureys, afgevaardigden, VLIR-VLHORA werkgroep grensoverschrijdend gedrag, namens de VLUHR
- Serhat Yildirim, bestuurder Sociale Zaken en Diversiteit, Vlaamse Vereniging van Studenten
- Tim Van den Bergh en Robrecht De Baere, Vlaamse Scholierenkoepel
toegevoegd
69 (2017-2018)
Externe sprekers
An Victoir (Preventieve Gezondheidszorg VCLB, namens de CLB-internettensamenwerkingscel), Conny Devolder (voorzitter VLIR-VLHORA werkgroep grensoverschrijdend gedrag, namens de VLUHR), Marlies Van Guyse (afgevaardigde VLIR-VLHORA werkgroep grensoverschrijdend gedrag, namens de VLUHR), Omer Van den Bergh (afgevaardigde VLIR-VLHORA werkgroep grensoverschrijdend gedrag, namens de VLUHR), Serhat Yildirim (bestuurder Sociale Zaken en Diversiteit, Vlaamse Vereniging van Studenten), Tim Van den Bergh (Vlaamse Scholierenkoepel) en Robrecht De Baere (Vlaamse Scholierenkoepel)
Verslaggever
Bert Moyaers

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.