U bent hier

In de kijker

Doping in fitnesscentra

Doping is niet alleen te vinden in de sportwereld, maar ook in fitnesscentra. In juli 2015 sloten de fitnessclubs en de overheid een charter om het gebruik van doping in hun clubs tegen te gaan. Hoeveel clubs hebben zich aangesloten bij het charter? Welke tekstaanpassingen heeft minister Philippe Muyters doorgevoerd? Hoe verloopt de samenwerking met politie en justitie? Zal hij overleg plegen met zijn collega’s uit de Vlaamse Regering en de Franse Gemeenschapsregering?

Video

Agenda

van Joris Poschet aan minister Philippe Muyters
1314 (2017-2018)
van Joris Poschet aan minister Philippe Muyters
1315 (2017-2018)
van Herman Wynants aan minister Philippe Muyters
1331 (2017-2018)
van Bert Moyaers aan minister Philippe Muyters
1342 (2017-2018)

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is geopend met een beperkt aantal plaatsen. Bezoekers die een plenaire vergadering willen bijwonen, sturen een mailtje naar 
onthaal@vlaamsparlement.be met daarin naam en geboortedatum.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.