U bent hier

In de kijker

Grensoverschrijdend gedrag in danssector

De dansers in Vlaanderen kaartten in het najaar het grensoverschrijdend gedrag in hun sector aan. Ze startten ook zelf verschillende acties hierrond op. Minister Sven Gatz zou tegen Pasen een enquête laten uitvoeren en een actieplan opstarten. Wat is hiervan de stand van zaken? Hoe evalueert de minister de acties van de sector?

Video

Agenda

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.