U bent hier

In de kijker

Vlaamse Ombudsdienst: jaarverslag 2017 Media

De Vlaamse Ombudsdienst belicht in zijn jaarverslag alle beleidsdomeinen van de Vlaamse overheid. Vandaag bespreken de leden van de commissie de bevindingen en klachten inzake de bevoegdheid Media samen met Vlaams ombudsman Bart Weekers, met minister Sven Gatz en met nieuwsombudsman van de VRT Tim Pauwels.

Video

Agenda

11:00 uur

Jaarverslag van de Vlaamse Ombudsdienst 2017
41 (2017-2018) nr. 1 (onder voorbehoud van indiening)
Media
Bespreking met:
- Bart Weekers, Vlaams ombudsman
- Sven Gatz, Vlaams minister van Cultuur, Media, Jeugd en Brussel
- Tim Pauwels, nieuwsombudsman, VRT

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.