U bent hier

In de kijker

Gevolgen AVG op onderwijs

Een nieuwe Europese verordening, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), legt regels op om burgers beter te beschermen bij het verwerken van hun persoonsgegevens. Ook onderwijsadministraties moeten zich in regel stellen met deze verordening. Hoe schat minister Hilde Crevits de gevolgen hiervan in voor de onderwijsinstellingen? Hoe kunnen ze zich hierop voorbereiden? Zal een en ander een invloed hebben op de taakbelasting van de directeurs?

Video

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is toegankelijk.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.