U bent hier

In de kijker

Onbetaalde schoolfacturen

De media berichten dat steeds meer scholen een beroep doen op incassobureaus om onbetaalde schoolfacturen te laten betalen. Op 1 september 2017 ging ‘Samen tegen onbetaalde schoolfacturen’ van start, een project om achterstallige schoolfacturen menswaardig te innen. Momenteel werkt het met 45 verschillende scholen uit alle netten. Hoe verloopt het project? Hoe wil minister Hilde Crevits voorkomen dat scholen incassobureaus moeten inschakelen? Wat is de stand van zaken van de invoering van de maximumfactuur in het secundair onderwijs? Hoe zit het met de samenwerking met OCMW’s?

Video

Agenda

van Ingeborg De Meulemeester aan minister Hilde Crevits
986 (2017-2018)
van Jos De Meyer aan minister Hilde Crevits
997 (2017-2018)

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

De plenaire vergadering en de commissievergaderingen zijn in principe openbaar, tenzij anders vermeld. 

U wil een vergadering bijwonen? Dat kan! U kunt zich gewoon aanmelden bij de bezoekersingang (Leuvenseweg 86, 1000 Brussel).

Zolang er zitplaatsen vrij zijn, worden toehoorders binnengelaten. Zitplaatsen kunnen niet gereserveerd worden. Raadpleeg vooraf de agenda van de plenaire vergaderingen of de commissievergaderingen.

U kunt ook steeds de plenaire vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube. 

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.