U bent hier

In de kijker

Politieactie bij vzw Globe Aroma

Op 9 februari viel de politie bij de vzw Globe Aroma binnen, een open kunsthuis in Brussel waar vluchtelingen en asielzoekers samenkomen met kunstenaars. Bij deze controle op de toepassing van de vzw-wetgeving en het arbeids- en fiscaal recht werden zeven mensen zonder papieren gearresteerd. Wat is de houding van minister Sven Gatz hierover? Welke gevolgen heeft dit voor cultuurorganisaties die werken met mensen zonder papieren? Zal de minister overleg plegen met de federale minister van Binnenlandse Zaken?

Video

Agenda

van Bart Caron aan minister Sven Gatz
1081 (2017-2018)
Dit agendapunt werd gewijzigd Bekijk de historiek van wijzigingen.

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

De plenaire vergadering en de commissievergaderingen zijn in principe openbaar, tenzij anders vermeld. 

U wil een vergadering bijwonen? Dat kan! U kunt zich gewoon aanmelden bij de bezoekersingang (Leuvenseweg 86, 1000 Brussel).

Zolang er zitplaatsen vrij zijn, worden toehoorders binnengelaten. Zitplaatsen kunnen niet gereserveerd worden. Raadpleeg vooraf de agenda van de plenaire vergaderingen of de commissievergaderingen.

U kunt ook steeds de plenaire vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube. 

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.