U bent hier

In de kijker

Politieactie bij vzw Globe Aroma

Op 9 februari viel de politie bij de vzw Globe Aroma binnen, een open kunsthuis in Brussel waar vluchtelingen en asielzoekers samenkomen met kunstenaars. Bij deze controle op de toepassing van de vzw-wetgeving en het arbeids- en fiscaal recht werden zeven mensen zonder papieren gearresteerd. Wat is de houding van minister Sven Gatz hierover? Welke gevolgen heeft dit voor cultuurorganisaties die werken met mensen zonder papieren? Zal de minister overleg plegen met de federale minister van Binnenlandse Zaken?

Video

Agenda

van Bart Caron aan minister Sven Gatz
1081 (2017-2018)
Dit agendapunt werd gewijzigd Bekijk de historiek van wijzigingen.

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.