U bent hier

In de kijker

Ondersteuning Belgische toptennissers

Op de Australian Open haalde tennisster Elise Mertens de halve finale. Ze werd in haar jeugd echter niet toegelaten tot de topsportschool. Welke criteria worden hiervoor gehanteerd? Zijn die aan herziening toe? Wat wil minister Philippe Muyters in dit verband doen? Hoe kan Vlaanderen toptalenten beter ondersteunen? Kan Vlaanderen de financiële drempels voor beloftevolle tennissers uit de subtop helpen verlagen?

Video

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.