U bent hier

In de kijker

Malversaties De Lijn

Onlangs verschenen berichten dat er bij De Lijn in Antwerpen geknoeid zou zijn met financiële middelen. De Lijn zou nu maatregelen nemen om de vertrouwelijkheid van documenten te vrijwaren. Is minister Ben Weyts hiervan op de hoogte? Hoe staat hij tegenover dergelijke geheimhoudingsclausules? Zal hij een onderzoek instellen naar deze werkwijze?

Video

Agenda

Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is toegankelijk.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.