U bent hier

In de kijker

Renovatie Koninklijk Conservatorium van Brussel: stand van zaken

Op 1 juli 2017 trad de NV Koninklijk Conservatorium van Brussel in werking. Deze nv zal instaan voor de renovatie van de site aan de Regentschapsstraat en aansluitend ook de exploitatie van de gebouwen. In dit renovatiedossier is er weinig vooruitgang, en de Erasmushogeschool zal daardoor moeten uitwijken naar andere gebouwen. Wat is de verdere timing van de renovatie? Pleegt minister Hilde Crevits overleg met minister Sven Gatz over een tijdelijke huisvesting van de Erasmushogeschool? Komt de Vlaamse overheid tegemoet in de huurkosten die de school moet maken?

Video

Agenda

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is toegankelijk.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.