U bent hier

In de kijker

Verankering maatwerkbedrijven

Op basis van de studie ‘Verankeringswaarde maatwerkbedrijven’ van de provinciale ontwikkelingsmaatschappij (POM) West-Vlaanderen houdt de sector van de maatwerkbedrijven een pleidooi om een significante rol te spelen in de reguliere economie. Ze willen zich onder andere loskoppelen van het klassieke subsidieverhaal, en vragen daarentegen subsidies die één op één samengaan met effectief gecreëerde tewerkstelling. Hoe staat minister Liesbeth Homans tegenover de vragen van de sector? Zal ze overleg plegen met de sector? Is er nood aan een pact met de federale overheid over de gelijke verdeling van kosten en baten?

Video

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving

Vergadering bijwonen

De plenaire vergadering en de commissievergaderingen zijn in principe openbaar, tenzij anders vermeld. 

U wil een vergadering bijwonen? Dat kan! U kunt zich gewoon aanmelden bij de bezoekersingang (Leuvenseweg 86, 1000 Brussel).

Zolang er zitplaatsen vrij zijn, worden toehoorders binnengelaten. Zitplaatsen kunnen niet gereserveerd worden. Raadpleeg vooraf de agenda van de plenaire vergaderingen of de commissievergaderingen.

U kunt ook steeds de plenaire vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube. 

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.