U bent hier

In de kijker

Drinkwater als basisrecht: voorstel van resolutie

Door de stijging van de waterfactuur en het afschaffen van een aantal kubieke meter gratis drinkwater dreigt drinkwater voor sommige mensen te evolueren van een basisproduct naar een luxeproduct, stellen een aantal leden van de sp.a-fractie. Daarom vragen ze in een voorstel van resolutie dat de Vlaamse Regering een aantal maatregelen neemt om drinkwater te garanderen voor iedereen. De leden van de commissie bespreken en stemmen over het voorstel van resolutie.

Video

Verslag

van Rob Beenders, Tine Soens, Bart Van Malderen en Joris Vandenbroucke
1388 (2017-2018) nr. 1
1388 (2017-2018) nr. 2

Agenda

van Lydia Peeters aan minister Joke Schauvliege
930 (2017-2018)
van Rob Beenders, Tine Soens, Bart Van Malderen en Joris Vandenbroucke
1388 (2017-2018) nr. 1
Verslaggever
Benoeming van een verslaggever, bespreking en stemming
Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)
Dit agendapunt werd gewijzigd Bekijk de historiek van wijzigingen.

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is toegankelijk.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.