U bent hier

In de kijker

Beheer mountainbike- en ruiterroutes

Sinds 1 januari 2018 is het onderhoud van mountainbike- en ruiterroutes geen bevoegdheid meer van de provincies, maar van Vlaanderen. In de provincie Limburg moeten de lokale besturen hiervoor instaan, wat tot verwarring over de taken heeft geleid. Hoe is de verdeling van het onderhoud van de verschillende routes geregeld? Zijn er overgangsmaatregelen voor de provincie Limburg? Welke acties zal minister Philippe Muyters ondernemen?

Video

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.