U bent hier

In de kijker

Afzondering en fixatie in de geestelijke gezondheidszorg

Kinderen en jongeren in de geestelijke gezondheidszorg kunnen in uitzonderlijke gevallen worden afgezonderd en gefixeerd. Zowel leden van de meerderheidspartijen als leden van de sp.a-fractie dienden voorstellen van resolutie in om de grondrechten van deze kinderen en jongeren beter te beschermen. De leden van de commissie bespreken en stemmen over de voorstellen van resolutie.

Video

Agenda

Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)
van Jo Vandeurzen
1177 (2016-2017) nr. 1
Verslaggevers
Hoorzitting met als sprekers: - Elke Van Hoof, VUB - Philippe Delespaul, School for Mental Health and Neuroscience, Maastricht University - Lieve Van Den Bossche, directeur, Federatie van Diensten voor Geestelijke Gezondheidszorg
van Freya Van den Bossche, Bart Van Malderen en Jan Bertels
1443 (2017-2018) nr. 1
Verslaggever
Benoeming van een verslaggever, bespreking en stemming
27 (2016-2017)
Verslaggever
Bespreking en conclusie
Dit agendapunt werd gewijzigd Bekijk de historiek van wijzigingen.

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving

Vergadering bijwonen

De plenaire vergadering en de commissievergaderingen zijn in principe openbaar, tenzij anders vermeld. 

U wil een vergadering bijwonen? Dat kan! U kunt zich gewoon aanmelden bij de bezoekersingang (Leuvenseweg 86, 1000 Brussel).

Zolang er zitplaatsen vrij zijn, worden toehoorders binnengelaten. Zitplaatsen kunnen niet gereserveerd worden. Raadpleeg vooraf de agenda van de plenaire vergaderingen of de commissievergaderingen.

U kunt ook steeds de plenaire vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube. 

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.