U bent hier

In de kijker

Echtheid kunstwerken?

Momenteel loopt in het Museum voor Schone Kunsten in Gent een expositie van de Toporovski-collectie. Internationale experts stellen de echtheid van deze werken echter in vraag. Minister Sven Gatz liet daarom een expertencommissie oprichten om hier klaarheid in te scheppen. Moeten musea in dit verband uitvoeriger onderzoek uitvoeren vooraleer ze overgaan tot exposeren? Is er geen nood aan een controlemechanisme?

Video

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.