U bent hier

In de kijker

Financiering dierenasielen

De dierenasielen in Vlaanderen ontvingen tot nu toe een subsidie vanwege de provincies. Die subsidiëring is stopgezet, maar de Vlaamse overheid heeft die niet overgenomen. Minister Ben Weyts heeft verklaard te willen inzetten op de strijd tegen dierenmishandeling. Hoe wil de minister garanderen dat dieren in asielen de gepaste zorg krijgen? Heeft hij overleg gepleegd met de provincies over de subsidiëring? Welke acties wenst hij te nemen?

Video

Agenda

van Hermes Sanctorum-Vandevoorde aan minister Ben Weyts
742 (2017-2018)

09:55 uur

Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is geopend met een beperkt aantal plaatsen. Bezoekers die een plenaire vergadering willen bijwonen, sturen een mailtje naar 
onthaal@vlaamsparlement.be met daarin naam en geboortedatum.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.