U bent hier

In de kijker

Eurostadion

Recent besliste de Europese Voetbalfederatie UEFA om Brussel te schrappen als mogelijke gaststad voor een voetbalwedstrijd van het Europees Kampioenschap in 2020. De UEFA twijfelde eraan of het Eurostadion op tijd klaar zou zijn. Hoe staat minister Philippe Muyters tegenover deze beslissing? Ziet hij heil in het renoveren van het Koning Boudewijnstadion? Hoe kan een soortgelijke mislukking in de toekomst worden vermeden?

Video

Agenda

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is toegankelijk.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.