U bent hier

In de kijker

Cultuurgoederen: conceptnota

Met een conceptnota kunnen parlementsleden wegen op het beleid: ze signaleren daarin lacunes in de regelgeving en doen suggesties voor verbetering. De regelgeving om particulieren toe te laten kunstwerken als erfbelasting te schenken aan culturele instellingen is door de zesde staatshervorming Vlaamse bevoegdheid geworden. Leden van de N-VA-fractie hebben een conceptnota opgesteld om deze regelgeving aan te passen en te vereenvoudigen. De leden van de commissie bespreken de conceptnota.

Video

Vergadering bijwonen

U wil een vergadering  bijwonen? Dat kan! U kunt zich gewoon aanmelden bij de bezoekersingang (Leuvenseweg 86, 1000 Brussel).

Zolang er zitplaatsen vrij zijn, worden toehoorders binnengelaten. Zitplaatsen kunnen niet gereserveerd worden. Raadpleeg vooraf de agenda van de plenaire vergaderingen of de commissievergaderingen.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.