U bent hier

In de kijker

Versterking leerkrachten en directeurs in basisonderwijs

Het basisonderwijs legt de fundamenten voor een verdere schoolcarrière. Om tegemoet te komen aan een aantal vragen en bezorgdheden uit het werkveld, hebben leden van de sp.a-fractie voorstellen van resolutie ingediend. Daarin pleiten ze onder meer om de planlast voor leerkrachten terug te dringen, de leerkrachten permanente vorming te bieden, de directeurs beter te verlonen, en te voorzien in een betere omkadering voor directeurs. De leden van de commissie bespreken en stemmen over de voorstellen van resolutie.

Video

Agenda

Benoeming van een verslaggever, bespreking en (eventueel) stemming
Benoeming van een verslaggever, bespreking en (eventueel) stemming

Vergadering bijwonen

U wil een vergadering  bijwonen? Dat kan! U kunt zich gewoon aanmelden bij de bezoekersingang (Leuvenseweg 86, 1000 Brussel).

Zolang er zitplaatsen vrij zijn, worden toehoorders binnengelaten. Zitplaatsen kunnen niet gereserveerd worden. Raadpleeg vooraf de agenda van de plenaire vergaderingen of de commissievergaderingen.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.