U bent hier

In de kijker

Stand van zaken in dossier Uplace

De Raad van State vernietigde op 22 december 2017 het gewestelijk ruimtelijk uitvoeringsplan (GRUP) waar Uplace zou worden ingeplant. De Vlaamse Regering zou de voorbije maanden via een bemiddelaar aan een alternatief plan hebben gewerkt, een zogenaamd Uplace light. Wat is de stand van zaken van een en ander? Welke rol neemt minister Philippe Muyters op in dit dossier? Komen er schadeclaims door het arrest van de Raad van State?

Video

Verslag

1434 (2017-2018) nr. 2

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

zullen de commissiewerkzaamheden voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.