U bent hier

Vergadering

donderdag 18 januari 2018, 14.00u - Zaal Jan Van Eyck

Voorzitter

In de kijker

Deelfietssystemen

Met een conceptnota kunnen parlementsleden wegen op het beleid: ze kunnen daarin bijvoorbeeld lacunes in de regelgeving signaleren en suggesties doen voor verbetering. Deelfietssystemen bieden als een vorm van openbaar vervoer, maar ook bij het voor- en natransport van openbaar vervoer, oplossingen voor mobiliteitsproblemen. Leden van de CD&V-fractie dienden een conceptnota in om fietsdeelsystemen op te nemen in de proefprojecten en in de ontwikkeling van het concept van basisbereikbaarheid. Vandaag houden de leden van de commissie in dit verband een hoorzitting met Roland Kager van Studio Bereikbaar, met Wout Baert van Fietsberaad Vlaanderen, met Alexander De Bièvre van Mobit, en met een vertegenwoordiger van de stad Antwerpen.

Video

Agenda

Hoorzitting met:
- Roland Kager, adviseur Studio Bereikbaar
- Wout Baert, programma manager Fietsberaad Vlaanderen
- Alexander De Bièvre, CEO Mobit
- een vertegenwoordiger van de Stad Antwerpen
van Orry Van de Wauwer aan minister Ben Weyts
777 (2017-2018)
Regl.art. 91,4: omzetting van niet tijdig beantwoorde schriftelijke vraag
Regl.art. 91,4: omzetting van niet tijdig beantwoorde schriftelijke vraag
Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)
Dit agendapunt werd gewijzigd Bekijk de historiek van wijzigingen.

Vergadering bijwonen

U wil een vergadering  bijwonen? Dat kan! U kunt zich gewoon aanmelden bij de bezoekersingang (Leuvenseweg 86, 1000 Brussel).

Zolang er zitplaatsen vrij zijn, worden toehoorders binnengelaten. Zitplaatsen kunnen niet gereserveerd worden. Raadpleeg vooraf de agenda van de plenaire vergaderingen of de commissievergaderingen.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.