U bent hier

In de kijker

Alternatieve woonvormen

De Vlaamse Regering wil innovatieve woonvormen zoals co-housing een duwtje in de rug geven, en lanceerde daarom een projectoproep in 2017. Na een selectieprocedure konden 28 van de 48 projectaanvragen starten. Hoe loopt dit nu verder? Voorziet minister Liesbeth Homans in evaluatiemomenten? Voert ze hierover overleg met de federale overheid en met haar collega-ministers voor hun beleidsdomeinen?

Video

Verslag

1259 (2016-2017) nr. 2

Agenda

van Jelle Engelbosch aan minister Liesbeth Homans
494 (2017-2018)
van Bart Van Malderen aan minister Liesbeth Homans
534 (2017-2018)
van de Vlaamse Regering, verslag door Tine van der Vloet en Michèle Hostekint
1259 (2016-2017) nr. 1
Gemeenschapsaangelegenheid
Benoeming van een verslaggever, bespreking en stemming
Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is geopend met een beperkt aantal plaatsen. Bezoekers die een plenaire vergadering willen bijwonen, sturen een mailtje naar 
onthaal@vlaamsparlement.be met daarin naam en geboortedatum.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.