U bent hier

In de kijker

Aanvullende financiering Vlaamse cultuursector: conceptnota Sven Gatz

De Vlaamse Regering stelde een conceptnota op om de cultuursector via aanvullende kanalen te financieren, zodat de culturele doelen gerealiseerd kunnen worden. Een van de denksporen is een systeem van friendraising: de culturele sector bouwt een band op met de bedrijfswereld en met private sponsors die vervolgens middelen investeren in cultuur. De leden van de commissie bespreken de conceptnota met minister Sven Gatz, in samenhang met een vraag om uitleg over het aspect friendraising.

Video

Agenda

van Renaat Landuyt aan minister Sven Gatz
621 (2017-2018)
van Bart Caron
1320 (2017-2018) nr. 1
Benoeming van een verslaggever en toelichting

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.