U bent hier

In de kijker

Digitalisering radiolandschap: hoorzitting

Het decreet van 23 december 2016 betreffende de radio-omroeporganisaties heeft voor het Vlaamse radiolandschap het pad geëffend voor een transitie van het analoge FM-systeem naar Digital Audio Broadcasting (DAB+). De Vlaamse Regering doet een beroep op (de Nederlandse) consultancypartner Jacky B om dit proces te begeleiden. De leden van de commissie houden een hoorzitting met de consulenten Jacqueline Bierhorst en Roel Schiphorst van Jacky B.

Video

Verslag

van Bart Caron aan minister Sven Gatz
719 (2017-2018)
31 (2017-2018)
Externe sprekers
Roel Schiphorst (onderzoeker) en Jacqueline Bierhorst (directeur)
1457 (2017-2018) nr. 1
Bijlage 1: Presentatie Jacky B (pdf)

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.