U bent hier

In de kijker

Nieuwe eindtermen

De eindtermen omschrijven wat een leerling of student op het einde van een opleiding of cursus minimaal moet kennen en kunnen. Een nieuw voorstel van decreet legt een beperkte set aan eindtermen vast, op basis van sleutelcompetenties. De leden van de commissie bespreken en stemmen over dat voorstel van decreet.

Video

Verslag

1364 (2017-2018) nr. 6
1364 (2017-2018) nr. 8
Bijlage: Advies van de Sociaal-Economische Raad van Vlaanderen (pdf)
1364 (2017-2018) nr. 6
1364 (2017-2018) nr. 8
Bijlage: Advies van de Sociaal-Economische Raad van Vlaanderen (pdf)

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.