U bent hier

In de kijker

Toekenning licenties lokale radiozenders

Recent kende minister Sven Gatz de frequentiepakketten toe voor lokale radiozenders. Er waren echter meer gegadigden dan beschikbare licenties, waardoor een aantal aanvragers uit de boot vielen. Sommige aanvragen bleken ook formeel niet in orde te zijn. Welke feedback krijgen de zenders die geen licentie hebben verworven? Wil minister Sven Gatz in coaching voorzien voor de zenders zodat hun aanvragen formeel in orde zijn? Hoe wordt de leefbaarheid van lokale radiozenders gemonitord worden?

Video

Vergadering bijwonen

U wil een vergadering  bijwonen? Dat kan! U kunt zich gewoon aanmelden bij de bezoekersingang (Leuvenseweg 86, 1000 Brussel).

Zolang er zitplaatsen vrij zijn, worden toehoorders binnengelaten. Zitplaatsen kunnen niet gereserveerd worden. Raadpleeg vooraf de agenda van de plenaire vergaderingen of de commissievergaderingen.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.