U bent hier

In de kijker

Toekenning licenties lokale radiozenders

Recent kende minister Sven Gatz de frequentiepakketten toe voor lokale radiozenders. Er waren echter meer gegadigden dan beschikbare licenties, waardoor een aantal aanvragers uit de boot vielen. Sommige aanvragen bleken ook formeel niet in orde te zijn. Welke feedback krijgen de zenders die geen licentie hebben verworven? Wil minister Sven Gatz in coaching voorzien voor de zenders zodat hun aanvragen formeel in orde zijn? Hoe wordt de leefbaarheid van lokale radiozenders gemonitord worden?

Video

Agenda

van Bart Caron aan minister Sven Gatz
514 (2017-2018)
van Bart Caron aan minister Sven Gatz
569 (2017-2018)
van Joris Poschet aan minister Sven Gatz
559 (2017-2018)
van Marius Meremans aan minister Sven Gatz
582 (2017-2018)
van Bart Caron
1320 (2017-2018) nr. 1
Benoeming van een verslaggever en toelichting

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.