U bent hier

Vergadering

woensdag 13 december 2017, 10.15u - Zaal Pieter Bruegel

Voorzitter

Wijzigingen

Op zoek naar de definitieve versie?

10:15 uur

Geschrapt van deze agenda .
Hoorzitting met WHY5Research over hun onderzoek 'Welke rol kan regionale televisie spelen in het aanleren van taal en het bevorderen van integratie' en voorstelling van de portretten van de 'Rand- en Taalambassadeurs'
Toegevoegd .
25 (2017-2018)
Externe sprekers
Greet Claes (directeur RINGtv (namens NORTV)) en Madeleine Janssens (directeur WHY5Research)
Verslaggever
Lieve Maes

De leden van de Commissie voor Cultuur, Jeugd, Sport en Media worden uitgenodigd de hoorzitting bij te wonen

Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is geopend met een beperkt aantal plaatsen. Bezoekers die een plenaire vergadering willen bijwonen, sturen een mailtje naar 
onthaal@vlaamsparlement.be met daarin naam en geboortedatum.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.