U bent hier

Vergadering

donderdag 14 december 2017, 14.00u - Zaal Peter Paul Rubens

Voorzitter

In de kijker

Rol maatwerkbedrijven in Vlaamse economie: hoorzitting

Maatwerkbedrijven, de voormalige beschutte en sociale werkplaatsen, zijn bedrijven die mensen tewerkstellen die niet in het reguliere arbeidscircuit terechtkunnen. Ze moeten, net als reguliere bedrijven, rendabel zijn, en ze stellen naar schatting 25.000 mensen tewerk. Daardoor hebben ze niet alleen een maatschappelijk, maar ook economisch belang. Over de rol van maatwerkbedrijven in de verankering van de Vlaamse economie houden de leden van de commissie een hoorzitting met vertegenwoordigers van de sector.

Video

Agenda

Hoorzitting over de rol van maatwerkbedrijven in de verankering van de Vlaamse economie met:
- Mie Decaestecker, voorzitter 4werk
- Ilse van Houtteghem, coördinator sociale economie, Provinciale Ontwikkelingsmaatschappij (POM) West-Vlaanderen
- Tim Vannieuwenhuyse, directeur Groep Waak en bestuurder Groep Maatwerk
- Bart Vandenbussche, directeur Deltagroep en bestuurder Samenwerkingsverband Sociale Tewerkstelling (SST)

Vergadering bijwonen

U wil een vergadering  bijwonen? Dat kan! U kunt zich gewoon aanmelden bij de bezoekersingang (Leuvenseweg 86, 1000 Brussel).

Zolang er zitplaatsen vrij zijn, worden toehoorders binnengelaten. Zitplaatsen kunnen niet gereserveerd worden. Raadpleeg vooraf de agenda van de plenaire vergaderingen of de commissievergaderingen.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.