U bent hier

In de kijker

Vlabzorginvest: oprichtingsdecreet

Verschillenden leden van de meerderheidspartijen zijn van oordeel dat Vlaams-Brabant in het algemeen en de Vlaamse Rand in het bijzonder met een historische achterstand van het aanbod in de welzijns- en gezondheidssectoren kampt. Daarom hebben ze een voorstel van decreet ingediend om een specifiek investeringsbeleid te voeren voor de welzijns- en gezondheidsinfrastructuur in Vlaams-Brabant. De leden van de commissie bespreken en stemmen over dit voorstel van decreet.

Video

Verslag

1242 (2016-2017) nr. 4
1242 (2016-2017) nr. 5
1321 (2017-2018) nr. 3

Agenda

Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

14:10 uur

van Peter Persyn aan minister Jo Vandeurzen
286 (2017-2018)
van de Vlaamse Regering
1242 (2016-2017) nr. 1
Gemeenschaps- en Gewestaangelegenheid
Voortzetting van de bespreking en stemming
Dit agendapunt werd gewijzigd Bekijk de historiek van wijzigingen.

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

zullen de commissiewerkzaamheden voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.