U bent hier

In de kijker

Grensoverschrijdend gedrag in Onderwijs: gedachtewisseling

Op 21 juni 2017 richtte het Vlaams Parlement een bijzondere commissie op inzake het grensoverschrijdend gedrag in de sport. Rechtstreekse aanleiding waren toen berichten in de media over gevallen van misbruik. Op 25 oktober breidde het parlement de scope van deze commissie uit naar grensoverschrijdend gedrag in alle aspecten van de samenleving. Vandaag wisselen de commissieleden van gedachten met minister Hilde Crevits over grensoverschrijdend gedrag in het Vlaamse onderwijs.

Video

Verslag

30 (2017-2018)
Externe sprekers
Hilde Crevits (viceminister-president van de Vlaamse Regering)
1357 (2017-2018) nr. 9

Agenda

30 (2017-2018)
Externe sprekers
Hilde Crevits (viceminister-president van de Vlaamse Regering)
Verslaggever
Bert Moyaers

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.