U bent hier

Vergadering

donderdag 14 december 2017, 14.00u - Zaal Quinten Metsijs

Voorzitter

In de kijker

Grensoverschrijdend gedrag in Onderwijs: gedachtewisseling

Op 21 juni 2017 richtte het Vlaams Parlement een bijzondere commissie op inzake het grensoverschrijdend gedrag in de sport. Rechtstreekse aanleiding waren toen berichten in de media over gevallen van misbruik. Op 25 oktober breidde het parlement de scope van deze commissie uit naar grensoverschrijdend gedrag in alle aspecten van de samenleving. Vandaag wisselen de commissieleden van gedachten met minister Hilde Crevits over grensoverschrijdend gedrag in het Vlaamse onderwijs.

Video

Agenda

Gedachtewisseling met Hilde Crevits, viceminister-president van de Vlaamse Regering, Vlaams minister van Onderwijs, over grensoverschrijdend gedrag in de sector Onderwijs

Vergadering bijwonen

U wil een vergadering  bijwonen? Dat kan! U kunt zich gewoon aanmelden bij de bezoekersingang (Leuvenseweg 86, 1000 Brussel).

Zolang er zitplaatsen vrij zijn, worden toehoorders binnengelaten. Zitplaatsen kunnen niet gereserveerd worden. Raadpleeg vooraf de agenda van de plenaire vergaderingen of de commissievergaderingen.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.