U bent hier

In de kijker

Grensoverschrijdend gedrag in de sport en bij Vlaamse overheidsdiensten: gedachtewisseling

Op 21 juni 2017 richtte het Vlaams Parlement een bijzondere commissie op inzake het grensoverschrijdend gedrag in de sport. Rechtstreekse aanleiding waren toen berichten in de media over gevallen van misbruik. Op 25 oktober breidde het parlement de scope van deze commissie uit naar grensoverschrijdend gedrag in alle aspecten van de samenleving. Vandaag wisselen de commissieleden met minister Liesbeth Homans en minister Philippe Muyters van gedachten over grensoverschrijdend gedrag in de sport en in de Vlaamse overheidsdiensten, in combinatie met twee vragen om uitleg hierover.

Video

Verslag

20 (2017-2018)
Externe sprekers
Philippe Muyters (Vlaams minister van Werk, Economie, Innovatie en Sport)
1357 (2017-2018) nr. 7

Agenda

20 (2017-2018)
Externe sprekers
Philippe Muyters (Vlaams minister van Werk, Economie, Innovatie en Sport)
Verslaggever
Bert Moyaers
van Ingrid Pira aan minister Liesbeth Homans
427 (2017-2018)
van Peter Wouters aan minister Liesbeth Homans
433 (2017-2018)
Gedachtewisseling over grensoverschrijdend gedrag in de Vlaamse overheidsdiensten, met Liesbeth Homans, viceminister-president van de Vlaamse Regering, Vlaams minister van Binnenlands Bestuur, Inburgering, Wonen, Gelijke Kansen en armoedebestrijding

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.