U bent hier

In de kijker

Begroting en beleidsbrief: voortzetting bespreking

Twee weken geleden begonnen de besprekingen van de begroting 2018, wat de bevoegdheid Sociale Economie van minister Liesbeth Homans betreft, en van de beleidsbrief Sociale Economie 2017-2018. Vandaag zetten de commissieleden die besprekingen voort, gevolgd door een indicatieve stemming over de begrotingsdocumenten.

Video

Verslag

1328 (2017-2018) nr. 2

Agenda

van het Rekenhof
16 (2017-2018) nr. 1
Bevoegdheid Sociale Economie van Liesbeth Homans, viceminister-president van de Vlaamse Regering, Vlaams minister van Binnenlands Bestuur, Inburgering, Wonen, Gelijke Kansen en Armoedebestrijding Voortzetting van de bespreking en indicatieve stemming
1328 (2017-2018) nr. 1
Voortzetting van de bespreking

Vergadering bijwonen

De plenaire vergadering en de commissievergaderingen zijn in principe openbaar, tenzij anders vermeld. 

U wil een vergadering bijwonen? Dat kan! U kunt zich gewoon aanmelden bij de bezoekersingang (Leuvenseweg 86, 1000 Brussel).

Zolang er zitplaatsen vrij zijn, worden toehoorders binnengelaten. Zitplaatsen kunnen niet gereserveerd worden. Raadpleeg vooraf de agenda van de plenaire vergaderingen of de commissievergaderingen.

U kunt ook steeds de plenaire vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube. 

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.