U bent hier

In de kijker

Begroting en beleidsbrief: voortzetting bespreking

Op 7 november begonnen de besprekingen van de begroting 2018 wat de bevoegdheden van minister Jo Vandeurzen betreft en van de beleidsbrief Welzijn, Volksgezondheid en Gezin 2017-2018. Vandaag zetten de commissieleden die besprekingen voort, gevolgd door een indicatieve stemming over de begrotingsdocumenten.

Video

Verslag

van Jo Vandeurzen
1348 (2017-2018) nr. 1
1348 (2017-2018) nr. 2

Agenda

Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

14:10 uur

van het Rekenhof
16 (2017-2018) nr. 1
Bevoegdheden Welzijn, Volksgezondheid en Gezin van Jo Vandeurzen, Vlaams minister van Welzijn, Volksgezondheid en Gezin Voortzetting van de bespreking en indicatieve stemming
van Jo Vandeurzen
1348 (2017-2018) nr. 1
Voortzetting van de bespreking

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

zullen de commissiewerkzaamheden voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.