U bent hier

In de kijker

Innovatieve landbouwprojecten

Een recente studie belicht een aantal innovatieve landbouwprojecten, waarbij op kleinere schaal aan land- en tuinbouw wordt gedaan door ondernemers zonder landbouwachtergrond. Deze projecten slaan goed aan, maar kampen met een aantal obstakels in de bestaande landbouwregelgeving. Hoe staat minister Joke Schauvliege tegenover de bevindingen uit deze studie? Welke oplossingen ziet ze voor de genoemde obstakels? Plant ze maatregelen om deze vorm van landbouw te ondersteunen?

Video

Agenda

van Jelle Engelbosch aan minister Joke Schauvliege
445 (2017-2018)
Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is toegankelijk.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.