U bent hier

In de kijker

Begroting en beleidsbrief: voortzetting bespreking

Twee weken geleden lichtte minister Philippe Muyters het onderdeel Sport in de begroting 2018 en zijn beleidsbrief Sport 2017-2018 toe. Vandaag zetten de commissieleden deze bespreking voort. Vervolgens stemmen ze over de begroting van de vier bevoegdheden van de commissie: Cultuur, Jeugd, Sport en Media.

Video

Verslag

1334 (2017-2018) nr. 2

Agenda

1334 (2017-2018) nr. 1
Verslaggever
Bespreking
Indicatieve stemming over alle aan de commissie toegewezen bepalingen uit het ontwerp van decreet houdende de algemene uitgavenbegroting van de Vlaamse Gemeenschap voor het begrotingsjaar 2018

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

zullen de commissiewerkzaamheden voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.