U bent hier

In de kijker

Begroting en beleidsbrief: voorzetting bespreking

Vandaag zet de commissie de besprekingen van de begroting 2018 voort en behandelt ze de bevoegdheid Media en de beleidsbrief Media 2017-2018. Minister Sven Gatz heeft de documenten in kwestie op donderdag 9 november toegelicht. Vandaag vindt de bespreking met de commissieleden plaats.

Video

Verslag

van Sven Gatz
1341 (2017-2018) nr. 1
1341 (2017-2018) nr. 2

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

zullen de commissiewerkzaamheden voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.