U bent hier

In de kijker

Beperkingen Defensie voor plaatsing windmolens

Met het windplan Windkracht 2020 wil de Vlaamse Regering meer windmolens plaatsen, en ze voert daarom overleg met Belgocontrol en Defensie over de inplanting ervan. Defensie legt nu bijkomende voorwaarden op voor de plaatsing van windmolens, wat het project aanzienlijk kan vertragen. Hoe staat minister Bart Tommelein hiertegenover? Pleegt hij hierover overleg, en met wie? Welke oplossingen ziet hij mogelijk?

Video

Verslag

van Andries Gryffroy aan minister Bart Tommelein
345 (2017-2018)

Agenda

van Andries Gryffroy aan minister Bart Tommelein
152 (2017-2018)
van Andries Gryffroy aan minister Bart Tommelein
345 (2017-2018)
Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is geopend met een beperkt aantal plaatsen. Bezoekers die een plenaire vergadering willen bijwonen, sturen een mailtje naar 
onthaal@vlaamsparlement.be met daarin naam en geboortedatum.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.