U bent hier

In de kijker

Begroting en beleidsbrief: bespreking

Deze week beginnen de besprekingen van de begroting 2018 voor de bevoegdheid Sociale Economie en van de beleidsbrief Sociale Economie 2017-2018. Minister Liesbeth Homans geeft een toelichting bij de documenten in kwestie, daarna volgt de bespreking met de commissieleden.

Video

Verslag

1328 (2017-2018) nr. 2

Agenda

van Rob Beenders aan minister Liesbeth Homans
355 (2017-2018)
Verslag van het Rekenhof over het onderzoek van de Vlaamse begroting voor 2018 (onder voorbehoud van indiening)
Bevoegdheid Sociale Economie van Liesbeth Homans, viceminister-president van de Vlaamse Regering, Vlaams minister van Binnenlands Bestuur, Inburgering, Wonen, Gelijke Kansen en Armoedebestrijding
Benoeming van een verslaggever en bespreking
1328 (2017-2018) nr. 1
Benoeming van een verslaggever en bespreking

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

zullen de commissiewerkzaamheden voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.