U bent hier

Vergadering

donderdag 14 december 2017, 14.00u - Zaal Jan Van Eyck

Voorzitter

In de kijker

Aanpak illegale taxi’s

Federaal minister Jan Jambon wil de strijd tegen illegale taxi’s opvoeren om meer veiligheid voor de klanten te creëren. Minister Ben Weyts stelde een conceptnota op om de taxisector te moderniseren, met daarin een evenwicht tussen flexibiliteit van organisatie en strenge normen inzake veiligheid. Heeft minister Ben Weyts hierover overleg gepleegd met de Federale Regering? Wat houdt een en ander in voor initiatieven zoals Uber? Hoe zal hij erover waken dat de normen gelden voor zowel de klassieke taxisector als de gelegenheidstaxi’s?

Video

Agenda

van Martine Fournier aan minister Ben Weyts
482 (2017-2018)
Regl.art. 91,4: omzetting van niet tijdig beantwoorde schriftelijke vraag
Regl.art. 91,4: omzetting van niet tijdig beantwoorde schriftelijke vraag
Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

Vergadering bijwonen

U wil een vergadering  bijwonen? Dat kan! U kunt zich gewoon aanmelden bij de bezoekersingang (Leuvenseweg 86, 1000 Brussel).

Zolang er zitplaatsen vrij zijn, worden toehoorders binnengelaten. Zitplaatsen kunnen niet gereserveerd worden. Raadpleeg vooraf de agenda van de plenaire vergaderingen of de commissievergaderingen.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.