U bent hier

Vergadering

woensdag 8 november 2017, 10.15u - Zaal Jan Van Eyck

Voorzitter

Wijzigingen

Op zoek naar de definitieve versie?

toegevoegd .
van Bart Caron aan minister Joke Schauvliege
309 (2017-2018)
van de Vlaamse Regering
15 (2017-2018) nr. 1
Verslaggever
Gemeenschaps- en Gewestaangelegenheid
van de Vlaamse Regering
13 (2017-2018) nr. 1
Toelichtingen bij de middelenbegroting en de algemene uitgavenbegroting van de Vlaamse Gemeenschap voor het begrotingsjaar 2018. Toelichtingen per programma. Beleidsdomein K Landbouw en Visserij (onder voorbehoud van indiening) Bevoegheid Landbouw en Visserij van Joke Schauvliege, Vlaams minister van Omgeving, Natuur en Landbouw Benoeming van een verslaggever, toelichting en bespreking
toegevoegd .
van de Vlaamse Regering
13 (2017-2018) nr. 2-K
Bevoegheid Landbouw en Visserij van Joke Schauvliege, Vlaams minister van Omgeving, Natuur en Landbouw Benoeming van een verslaggever, toelichting en bespreking
toegevoegd .
1338 (2017-2018) nr. 1
Verslaggever
Benoeming van een verslaggever, toelichting en bespreking
Geschrapt .
Beleidsbrief Landbouw en Visserij 2017-2018, ingediend door minister Joke Schauvliege
(onder voorbehoud indiening)
Benoeming van een verslaggever, toelichting en bespreking
Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

zullen de commissiewerkzaamheden voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.