U bent hier

Vergadering

donderdag 19 oktober 2017, 9.30u - Zaal Jan Van Eyck

Voorzitter

In de kijker

Regionale tv-zenders

De Vlaamse Regering keurde in juli de conceptnota over de Vlaamse regionale televisieomroepen goed, met daarin voorstellen om hun leefbaarheid te waarborgen. De leden van de commissie bespreken deze conceptnota met minister Sven Gatz, in samenhang met een vraag om uitleg hierover. De Strategische Adviesraad voor Cultuur, Jeugd, Sport en Media (SARC) bracht immers een advies uit over de conceptnota waarin hij een aantal bezorgdheden uit over de haalbaarheid van de voorstellen. Hoe staat de minister hiertegenover? Wat is de stand van zaken van eventuele samenwerking van de regionale zenders met de VRT?

Video

Vergadering bijwonen

U wil een vergadering  bijwonen? Dat kan! U kunt zich gewoon aanmelden bij de bezoekersingang (Leuvenseweg 86, 1000 Brussel).

Zolang er zitplaatsen vrij zijn, worden toehoorders binnengelaten. Zitplaatsen kunnen niet gereserveerd worden. Raadpleeg vooraf de agenda van de plenaire vergaderingen of de commissievergaderingen.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.