U bent hier

In de kijker

Regionale tv-zenders

De Vlaamse Regering keurde in juli de conceptnota over de Vlaamse regionale televisieomroepen goed, met daarin voorstellen om hun leefbaarheid te waarborgen. De leden van de commissie bespreken deze conceptnota met minister Sven Gatz, in samenhang met een vraag om uitleg hierover. De Strategische Adviesraad voor Cultuur, Jeugd, Sport en Media (SARC) bracht immers een advies uit over de conceptnota waarin hij een aantal bezorgdheden uit over de haalbaarheid van de voorstellen. Hoe staat de minister hiertegenover? Wat is de stand van zaken van eventuele samenwerking van de regionale zenders met de VRT?

Video

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.