U bent hier

In de kijker

Rapport Vlaamse Ombudsdienst over functie diversiteitsambtenaar

De Vlaamse Ombudsdienst stelde een rapport op over de functieomschrijving van de Vlaamse diversiteitsambtenaar, in de nasleep van het ontslag van de vorige diversiteitsambtenaar. Daarin concludeert de ombudsdienst dat de diversiteitsambtenaar binnen de Vlaamse administratie moet lobbyen voor het goedgekeurde diversiteitsbeleid, maar evenzeer het recht heeft om kritiek te uiten op het gevoerde beleid. Wat is het standpunt van minister Liesbeth Homans over de conclusies uit dit rapport? Welke acties zal ze ondernemen om de figuur van diversiteitsambtenaar te herstellen?

Video

Verslag

van Marnic De Meulemeester aan minister Liesbeth Homans
2880 (2016-2017)

Agenda

van Ward Kennes aan minister Liesbeth Homans
200 (2017-2018)
van Marnic De Meulemeester aan minister Liesbeth Homans
2880 (2016-2017)
van Bert Maertens aan minister Liesbeth Homans
189 (2017-2018)
verslag door Ward Kennes
13 (2016-2017)
Verslaggever
Ward Kennes
Voortzetting van de bespreking en conclusie
Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is geopend met een beperkt aantal plaatsen. Bezoekers die een plenaire vergadering willen bijwonen, sturen een mailtje naar 
onthaal@vlaamsparlement.be met daarin naam en geboortedatum.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.