U bent hier

In de kijker

Capaciteitsproblemen secundair onderwijs

In verschillende Vlaamse steden en in Brussel zijn er onvoldoende plaatsen in de scholen om elk kind naar zijn eerste keuze van secundaire school te laten gaan. In Antwerpen bestaat er een centraal aanmeldingsregister om deze capaciteitsproblemen op te vangen. Kan een Vlaams centraal aanmeldingsregister een oplossing zijn voor de problemen in de andere steden? Zal minister Hilde Crevits meer middelen uittrekken voor capaciteitsuitbreiding? Hoe wil ze de specifieke problemen in Brussel oplossen? Welke stappen zal ze nemen?

Video

Verslag

van Jo De Ro aan minister Hilde Crevits
4 (2017-2018)

Agenda

van Tine Soens aan minister Hilde Crevits
2991 (2016-2017)
van Paul Cordy aan minister Hilde Crevits
37 (2017-2018)
van Vera Celis aan minister Hilde Crevits
113 (2017-2018)

17:00 uur

van Jo De Ro aan minister Hilde Crevits
2984 (2016-2017)
van Jo De Ro aan minister Hilde Crevits
4 (2017-2018)
Dit agendapunt werd gewijzigd Bekijk de historiek van wijzigingen.

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.