U bent hier

In de kijker

Prijzengeld bij sportwedstrijden: verschillen tussen mannen en vrouwen

Bij sportwedstrijden krijgen de winnaars bij de mannencompetitie vaak een hoger prijzengeld dan hun vrouwelijke collega’s. Kan Sport Vlaanderen hier een rol spelen om de genderkloof te dichten? Neemt Sport Vlaanderen bij de toekenning van subsidies aan evenementen hierover bepalingen op? Welke maatregelen wil minister Philippe Muyters nemen?

Video

Agenda

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is toegankelijk.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.