U bent hier

In de kijker

Gegevensbescherming bij kmo’s

Elke organisatie die data verwerkt van natuurlijke personen moet vanaf 25 mei 2018 de nodige maatregelen nemen om te voldoen aan de eisen en voorwaarden uit de General Data Protection Regulation (GDPR). Voor kmo’s kan dit moeilijk zijn: ze hebben niet altijd voldoende juridische expertise of budget om hiervoor consultants onder de arm te nemen. Bedrijven die niet voldoen aan de GDPR, kunnen boetes krijgen. Is minister Philippe Muyters op de hoogte van deze problemen voor de kmo’s? Welke maatregelen kan hij nemen om hen te helpen?

Video

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.