U bent hier

In de kijker

Dalend aantal theatervoorstellingen

Uit cijfers van Kunstenpunt blijkt dat het aantal theatervoorstellingen in culturele centra sinds 2011 met een derde is gedaald. Dit komt onder andere door dalende budgetten, en de culturele centra vrezen ook voor hun toekomst omdat de cultuurmiddelen van de gemeenten niet noodzakelijk aan cultuur moeten worden besteed. Wat is het standpunt van minister Sven Gatz hierover? Hoe wil hij deze daling keren? Hoe wil hij de cultuurbudgetten garanderen?

Video

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is toegankelijk.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.