U bent hier

In de kijker

Buitenlandse voetballers in Belgische competitie

Bijna 60 procent van de voetballers in de hoogste voetbalklasse zijn buitenlanders. De voetbalwereld wijt dit fenomeen aan onder andere te weinig doorstroming van de jeugdspelers naar het eerste elftal. De Belgische Voetbalbond zou in samenspraak met Voetbal Vlaanderen hierover een taskforce opstarten. Heeft er al overleg plaatsgevonden? Welke rol wenst minister Philippe Muyters hier te spelen? Welke oplossingen ziet hij?

Video

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is toegankelijk.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.