U bent hier

In de kijker

Grensoverschrijdend gedrag in de sport: hoorzitting

Op 21 juni 2017 richtte het Vlaams Parlement een bijzondere commissie op inzake het grensoverschrijdend gedrag in de sport. Rechtstreekse aanleiding waren toen berichten in de media over gevallen van misbruik. Vandaag houden de commissieleden een hoorzitting over deze thematiek met Yasmin Van Damme en Nel Broothaerts van Child Focus, en met kinder- en jeugdpsychiater Peter Adriaenssens

Video

Verslag

3 (2017-2018)
Externe sprekers
Yasmin Van Damme (analist-jurist), Nel Broothaers (coördinator projectteam Child Focus) en Peter Adriaenssens (kinder- en jeugdpsychiater)
1357 (2017-2018) nr. 2
Bijlage: Presentatie van prof. Peter Adriaenssens (pdf)

Agenda

3 (2017-2018)
Externe sprekers
Yasmin Van Damme (analist-jurist), Nel Broothaers (coördinator projectteam Child Focus) en Peter Adriaenssens (kinder- en jeugdpsychiater)
Verslaggever
Bert Moyaers

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.