U bent hier

Krokusreces

Het Vlaams Parlement is in reces van maandag 24 tot en met vrijdag 28 februari 2020. De commissievergaderingen en de plenaire vergadering hervatten in de week van 2 maart.

De diensten blijven bereikbaar tijdens het reces

In de kijker

Grensoverschrijdend gedrag in de sport: hoorzitting

Op 21 juni 2017 richtte het Vlaams Parlement een bijzondere commissie op inzake het grensoverschrijdend gedrag in de sport. Rechtstreekse aanleiding waren toen berichten in de media over gevallen van misbruik. Vandaag houden de commissieleden een hoorzitting over deze thematiek met Yasmin Van Damme en Nel Broothaerts van Child Focus, en met kinder- en jeugdpsychiater Peter Adriaenssens

Video

Verslag

3 (2017-2018)
Externe sprekers
Yasmin Van Damme (analist-jurist), Nel Broothaers (coördinator projectteam Child Focus) en Peter Adriaenssens (kinder- en jeugdpsychiater)
1357 (2017-2018) nr. 2
Bijlage: Presentatie van prof. Peter Adriaenssens (pdf)

Agenda

3 (2017-2018)
Externe sprekers
Yasmin Van Damme (analist-jurist), Nel Broothaers (coördinator projectteam Child Focus) en Peter Adriaenssens (kinder- en jeugdpsychiater)
Verslaggever

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

De plenaire vergadering en de commissievergaderingen zijn in principe openbaar, tenzij anders vermeld. 

U wil een vergadering bijwonen? Dat kan! U kunt zich gewoon aanmelden bij de bezoekersingang (Leuvenseweg 86, 1000 Brussel).

Zolang er zitplaatsen vrij zijn, worden toehoorders binnengelaten. Zitplaatsen kunnen niet gereserveerd worden. Raadpleeg vooraf de agenda van de plenaire vergaderingen of de commissievergaderingen.

U kunt ook steeds de plenaire vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube. 

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.