U bent hier

Vergadering

donderdag 19 oktober 2017, 14.00u - Zaal Jan Van Eyck

Voorzitter

In de kijker

Woon-werkverkeer: mogelijkheden snel elektrisch fietsen

De elektrische fiets zit in de lift, maar wordt voornamelijk in de vrije tijd gebruikt. Uit een onderzoek van Mobiel 21 blijkt dat er nog heel wat potentieel is om de elektrische fiets te gebruiken voor de woon-werktrajecten. Leden van diverse fracties dienden daarom een voorstel van resolutie in waarbij ze de Vlaamse Regering aansporen om dit te bevorderen door de nodige maatregelen te nemen inzake bijvoorbeeld fietsinfrastructuur en homologatie van de fietsen. De leden van de commissie bespreken en stemmen eventueel over dit voorstel van resolutie.

Video

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig

Vergadering bijwonen

U wil een vergadering  bijwonen? Dat kan! U kunt zich gewoon aanmelden bij de bezoekersingang (Leuvenseweg 86, 1000 Brussel).

Zolang er zitplaatsen vrij zijn, worden toehoorders binnengelaten. Zitplaatsen kunnen niet gereserveerd worden. Raadpleeg vooraf de agenda van de plenaire vergaderingen of de commissievergaderingen.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.